Nedelja sigurnosti dece na internetu 2024

Home >Events >Nedelja sigurnosti dece na internetu 2024

Nedelja internet sigurnosti nastala je u našoj školi sa ciljem podizanja svesti o opasnostima koje vrebaju na internetu. Kroz niz aktivnosti i predavanja, nastojali smo da informišemo naše učenike o potencijalnim pretnjama koje mogu naići dok koriste internet, te kako da se zaštite.

Internet ima i dosta dobrih strana, pruža brojne mogućnosti za učenje, zabavu i komunikaciju, ali isto tako nosi i rizike koji mogu ugroziti sigurnost dece. Tokom ove nedelje, edukovali smo kako bezbedno da koriste internet.

Poseban naglasak stavljen je na važnost razgovora između roditelja, nastavnika i dece o sigurnosti na internetu. Podstakli smo učenike da budu svesni svojih online aktivnosti i da se obrate roditeljima ili nastavnicima ukoliko primete bilo kakvo neprikladno ponašanje ili susret sa neželjenim sadržajem.

Sigurnost na internetu je od suštinskog značaja, i zajedno možemo raditi na stvaranju sigurnijeg internet okruženja za sve nas.

  Detalji o detetu:

  Datum rođenja:
  Kontakt informacije:

  Majka  Otac  Hobiji i ostala interesovanja deteta

  Moje dete (čekirajte kvadratić ako važe sledeće izjave):

  Može da drži olovku / hemijsku / makazeZna da izbroji do 10 (da izgovori)Ima dobru koordinaciju (hodanje, trčanje, skakanje, penjanje)

  Pravilno drži posuđePrijateljski je nastrojeno prema novim ljudima

  Kako ste čuli za nas?

  InstagramFacebook stranicaGoogle pretragaPreporuka prijatelja / roditeljaDrugo

   Child's details:
   Contact:

   Mother   Father   My Child's Hobbies and Interests

   My Child (tick the box if it appllies):

   Can hold a pencil/pen/scissiorsKnows numbers to 10 (speaking)Has good coordination (walking, running, hopping, climbing)

   Holds utensils properlyIs friendly towards new people

   How did you hear about us?

   InstagramFacebook PageGoogle SearchRecommendation from a Friend/current/previous ParentOther