Nedelja nauke 2023

Home >Events >Nedelja nauke 2023

Nedelja nauke u našoj školi je bila prava prilika da učenici istraže svet nauke na jedinstven i zanimljiv način. Kroz tematske radionice i projekte posvećene poznatim naučnicima i njihovim otkrićima, učenici su imali priliku da uče kroz igru i zabavu.

Svaka godina je imala za temu drugačijeg naučnika i njihovog doprinosa određenoj oblasti, što je omogućilo učenicima da se upoznaju sa različitim aspektima nauke. Kroz eksperimente, radionice i prezentacije, učenici su aktivno učestvovali u procesu učenja i stvaranja, što je rezultiralo interesantnim radovima i prezentacijama.

Naučni sajam na kraju nedelje nauke bio je prilika da se deca pokažu svoje radove i da ih podele sa širom zajednicom. Roditelji, nastavnici i drugi učenici su imali priliku da vide sve što su učenici naučili i stvorili, čime su podržali njihovu ljubav prema naučnom svetu i motivisali ih da nastave da istražuju i uče.

Verujemo da će ovakvi događaji inspirisati naše učenike da dodatno istražuju o nauci i čak postanu naučnici u budućnosti.

  Detalji o detetu:

  Datum rođenja:
  Kontakt informacije:

  Majka  Otac  Hobiji i ostala interesovanja deteta

  Moje dete (čekirajte kvadratić ako važe sledeće izjave):

  Može da drži olovku / hemijsku / makazeZna da izbroji do 10 (da izgovori)Ima dobru koordinaciju (hodanje, trčanje, skakanje, penjanje)

  Pravilno drži posuđePrijateljski je nastrojeno prema novim ljudima

  Kako ste čuli za nas?

  InstagramFacebook stranicaGoogle pretragaPreporuka prijatelja / roditeljaDrugo

   Child's details:
   Contact:

   Mother   Father   My Child's Hobbies and Interests

   My Child (tick the box if it appllies):

   Can hold a pencil/pen/scissiorsKnows numbers to 10 (speaking)Has good coordination (walking, running, hopping, climbing)

   Holds utensils properlyIs friendly towards new people

   How did you hear about us?

   InstagramFacebook PageGoogle SearchRecommendation from a Friend/current/previous ParentOther