Žurka povodom noći veštica & nedelja duha 2023

Home >Events >Žurka povodom noći veštica & nedelja duha 2023

Krajem oktobra meseca u našoj internacionacionalnoj školi se održala posebna nedelja za sve nas – nedelja duha koja je uključivala i zurku povodom noći veštica.

Tokom ove nedelje slavili smo raznolikost i drugarstvo. Svaki dan u toku duhovne nedelje imao je različitu temu. Prvi dan učenici su imali zadatak da dođu u školu obučeni u svoju omiljenu boju, šireći pozitivnu energiju i radost među drugarima.

Zatim je došao i dan lude kose. Svaki učenik je imao zadatak da dođe u školu sa posebnom i zanimljivom frizurom. Na ovaj način smo podstakli kreativnost naših učenika. Tokom ovog dana našim najmlađima su pomogli roditelji kako bi svoju ideju sproveli u delo.

Da li ste se ikad zapitali kako bi bilo dobro provesti ceo dan u pidžami? Sreda je bila dan rezervisan za ceo dan u pidžami. Ovo je bio dan udobne odeće. Učenici su uživali.

Kako smo se bližili kraju nedelje postalo je sve zanimljivije. U četvrtak je bio dan posvećen tematskim kućama po uzoru na Harry Potter-a. Učenici su bili raspoređeni u četiri kuće: kuću delfina, lava, kornjače i lisice. Ovim događajem smo proslavili drugarstvo i zajedništvo.

Došao je i dugo očekivani dan – žurka povodom noći veštica. Žurka povodom noći veštica je jedan od omiljenih događaja za naše učenike. Svako od njih je imao mogućnost da svoju maštu i kreativnost dovede do maksimalnog nivoa i pokaže svoju osobenost.

Nedelja duha i žurka povodom noći veštica je savršeno protekla i jedva čekamo sledeću.

  Detalji o detetu:

  Datum rođenja:
  Kontakt informacije:

  Majka  Otac  Hobiji i ostala interesovanja deteta

  Moje dete (čekirajte kvadratić ako važe sledeće izjave):

  Može da drži olovku / hemijsku / makazeZna da izbroji do 10 (da izgovori)Ima dobru koordinaciju (hodanje, trčanje, skakanje, penjanje)

  Pravilno drži posuđePrijateljski je nastrojeno prema novim ljudima

  Kako ste čuli za nas?

  InstagramFacebook stranicaGoogle pretragaPreporuka prijatelja / roditeljaDrugo

   Child's details:
   Contact:

   Mother   Father   My Child's Hobbies and Interests

   My Child (tick the box if it appllies):

   Can hold a pencil/pen/scissiorsKnows numbers to 10 (speaking)Has good coordination (walking, running, hopping, climbing)

   Holds utensils properlyIs friendly towards new people

   How did you hear about us?

   InstagramFacebook PageGoogle SearchRecommendation from a Friend/current/previous ParentOther